BURGER KING® NIJMEGEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 19:39 Eerder werd mijn bestelling geannuleerd omdat BK al gesloten bleek, terwijl ze als open op de site stonden. Nu ontbreekt er een deel van mijn bestelling. BK gaat ontzettend slordig om met klanten en bestellingen!
17 jun 2024 om 9:37 Super koud
13 jun 2024 om 16:41 Het was zoals altijd heerlijk en vers. Het kwam snel aan en was netjes.
12 jun 2024 om 19:10 Ik ga hier nooit meer bestellen. Het duurde ontzettend lang. En het eten was koud
10 jun 2024 om 18:49 Ik vroeg extra bacon en ik kreeg extra bacon. Gratis. Perfect. Love you.
19 mei 2024 om 17:33 When i ordered it said that it will take 45 minutes. However, when i placed the order, it immediately changed to 2 and a half hour. Then i called the burger king in order to cancel the order. He said that he will call thuisbezorgd, this never happend
8 mei 2024 om 21:26 Letterlijk 2 uur.En burger was aangebrand en hard.Weggegooid geld
6 mei 2024 om 19:41 Bezorgtijd langer als aangegeven en het eten werd koud bezorgd. Jammer
5 mei 2024 om 21:30 Bezorgtijd veel langer dan aangegeven tijd en bezorgkosten veel te duur. Eten koud dus geen aanrader
18 apr 2024 om 17:31 Echt lekker, om te helemaal de guopper op te eten, een klaar met
7 apr 2024 om 23:43 Heel slecht na twee en half uur laten annuleren. Eerste keer maar nooit weer
2 apr 2024 om 23:56 They forgot I ordered (3 hours ahead) and after waiting for 15 mins I realized I had to remind them otherwose I would have never refeived. This made me late for work.