BURGER KING NIJMEGEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 303 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 20:02 Duurde 2,5 uur, belachelijk, en ook mog de onionrings vergeten (wel besteld en betaald), voorlopig geen Burger King
21 feb 2024 om 23:49 Lang wachten. IJskoud eten. Tijdbepaling in app onzin.
18 feb 2024 om 18:38 Was eerst blij dat burgerking ging bezorgen bezorg tijd was wel te verwachten alleen jammer dat alles zo koud was. Frietjes en burgers waren heel erg koud maar dit komt ook door dat de koude fles cola in hetzelfde zakje was Alles moeten opwarmen.
7 feb 2024 om 22:18 Vriendelijke bezorgster, snel aangekomen en eten was lekker
4 feb 2024 om 21:56 Vriendelijke bezorger, maar ik kreeg de verkeerde bestelling en het was koud
30 jan 2024 om 18:45 Instead of veggie nuggets, my friend received actual chicken nuggets. She could have gone to hospital because of this mistake! Also the fries were all over the bag…The staff should really pay attention to their actions!
30 jan 2024 om 9:27 Het eten was koud!!!!
29 jan 2024 om 20:34 Het duurde best lang voordat de bestelling er was, ook al woon ik best dichtbij, maar is niet de schuld van de bezorger. Ik moet wel zeggen dat ik 9 uienringen had besteld en er maar 8 had gekregen. Do better!
28 jan 2024 om 15:29 Eten was al niet echt warm meer toen het kwam en ze waren de helft vergeten daar moesten we ook nog weer bijna een 1 uur op wachten kortom een aanfluiting eerste klas was voor mij de eerste keer en maar ook zeker de laatste
24 jan 2024 om 17:31 was lekker, maar wel koud toen ik het kreeg
23 jan 2024 om 21:30 Ijskoude burgers, geen telefoonnummer te vinden om te klagen
15 jan 2024 om 23:16 Vooral de friet was zo goed als koud, burger en chili nuggets nog net lauw. De bezorger leek ook verdwaald te zijn in mijn woonwijk, omweg en een paar keer stilstaan.